søndag 27. mars 2011

Småfugler og litt om meg ...

Ny fuglekasse og småfugler utenfor. Søte detaljer fra Mestergrønn. Det ironiske er at denne fruen har en rar liten fobi...ja, nettopp småfugler. Det makabre er at jeg ELSKER å spise kylling-kjøtt (min favoritt) og det rare er at jeg ELSKER småfugler i interiøret ( nå om dagen...). 
MEN småfugler i real life...blir livredd. Skjønn det den som kan !


Så over til den hyggelige awardene jeg har fått av Knerten og Karoline, Villa Bjørkhaug og Fru Emma.
Tuuuusen takk, søte dere med deres nydelige blogger !(Noen må lære meg å linke...har ikke skjønt det enda,jeg..) Nå er den en stund siden jeg fikk denne, første gang av Knerten og Karoline, så nå er det på tide at jeg gjør noe med dem..Rart med det. Det blir litt personlig å skrive om seg selv, men etter at jeg har lest om så mange andre nå, så er det vel på tide at også jeg deler litt !


Med awarden fulgte det med en utfordring...å svare på ti spørsmål om meg selv. So...here I go!!

Spørsmål 1: Hvorfor begynte du å blogge?
For en del år siden tipset min interiørglade søster meg om denne bloggverden som finnes der ute. Jeg ble straks hektet, og synes det er og har vært utrolig inspirerende å lese om interiør fra "ekte" hjem. Jeg elsker også å lese interiørblader, men blogger er nok det som har inspirert meg mest. Syntes etterhvert at det fristet å lage en selv ..og kanskje også jeg kunne inspirere andre ?!Alt fra det estetisk med selve uformingen av bloggen, bildetakingen til selve skrivingen fristet. 
Bloggskriving har til de grader svart til forventningene. Det er så utrolig gøy!! Bloggskrivingen gjør denne lidenskapen for interiør til en interesse..en hobby. Det er egentlig rart, og sikkert for "utenforstående" noe spesielt at det er så gøy å dokumentere ting og prosjekter i hjemmet. Mellom oss interiørbloggere så skjønner vi helt denne lidensapen...

Spørsmål 2: Hvilke blogger følger du?  
Jeg følger mange interiørbloggere fra NIB, men håper det blir flere ! Jeg har hatt en utrolig travel tid i det siste med full lærerjobb og salg av klær i tillegg(pompdelux), så jeg har dessverre ikke hatt så mye tid som jeg kunne tenkt meg til å utforske NIB (slik jeg pleier å gjøre). Jeg kommer straks sterkt tilbake !!

Spørsmål 3: Favoritt makeup-merke?
Uten tvil, ID bare minerals.

Spørsmål 4: Favoritt klesmerke? 
Til mor: Vanskelig å si. Finner pene klær i all slags butikker...
Til far: Moods of Norway.
Til barna: POMPdeLUX, Rose Lille, Memini, Miniature og Cathrine Hammel.
Som du kanskje skjønner, jeg liker best å handle til de små !!

Spørsmål 5: Ditt "må-ha" makeup-produkt?
  Id pudder og Id maskara. 

Spørsmål 6: Favorittfarge?
Vanskelig...kler meg ofte i sort og gammelrosa. Ellers er jeg glad i mange farger, alt til sin tid.Men om man ser i våre klesskap og i vårt interiør vil nok hvit,beige,gammelrosa, grå og blå gå igjen..

Spørsmål 7: Parfyme?
DKNY fresh blossom

 Spørsmål 8: Favorittfilm?
For det første...jeg er ikke den som ser mest film. Jeg er utrolig kresen og kjeder meg fort. Elsker trillere, men blir litt for fort felen(husredd), så prøver å ikke se for mye av dem ..
Fra gammelt av syntes jeg Forrest Gump var en genial film. Også Love actually har blitt en klassiker som jeg har sett mange ganger. MEN den filmen som nok har berørt meg mest er Hotel Rwanda. Helt fantastisk..og grusom. Jeg gikk gråtende ut av kinoen..

Spørsmål 9: Hvilket land vil du besøke og hvorfor?
Drømmer om USA tur med familien. Vi har lyst til å dra til Florida-området når barna er større og kan huske alle opplevelsene. Også en tur til New York frister veldig !!! Må liksom ha vært i USA...
Ellers er Spania vårt feristed..

Spørsmål 10: Fem ting du alltid har i vesken din?
 Mobil, lommebok, lipgloss, pepsi max-flaske og rot...


Så skal jeg sende denne awarden videre til ti flotte blogger !..oi, det er jo så mange..
Det er godt mulig dere jeg har valgt har fått denne awarden tidligere(så flotte blogger som dere har), men dette er uansett de som jeg vil gi en liten oppmerksomhet til, og si;  jeg liker dere !
Send den videre om dere vil...

Feien og fjong
Frøken H
Livet i det blå hjemmet
Loppehjemmet
Lille frøken Jensen
Meg mitt og mine
Fjasevashuset
Kunsten og elske
MillaVilla
Mrs Hardy

Ha en fiiiiin søndagskveld, kjære bloggvenner !
Vi snakkes plutselig :)

5 kommentarer:

Mamsens hus sa...

Moro å lese litt om personene bak bloggen. :)
Gå inn på mitt-landliv sin blogg, hun har et fint innlegg om hvordan man linker. :)
Ha en fin kveld!

Mayen sa...

Småfugler er ålrighte dyr..UTE. Der trives de best og der er det greit at de bor!!! Har du lagt merke til at det er mange lærere som blogger? Virker som om vi må ha litt motvekt til skolehverdagen, og så liker vi å skrive og kreere? Ha ei fin uke;-)

HjemmeKos sa...

Helt sant, Mayen...føler også veldig på det du skriver.Lærere liker å skrive og kreere !!(..eller som mannen min sa; noe må vi lærere bruke all den fritiden vår på...ha ha-ja,særlig !!!)

mona.z sa...

Hei, har tittet litt i bloggen din, og liker den godt. Flotte inspirerende bilder og tekster. Gleder meg til å lese mer fra bloggen din, søndagsklem fra meg

Hilde - Feien og Fjong sa...

Oi - sjå det du. Eg har fått ein award av deg. TAKK - SÅ STAS!!! :)
Kjekt å bli få litt info om personane bak dei forskjellige bloggane!