søndag 22. mai 2011

Lekehytten vol 1

Lekehytten går på fram! Nå er det ikke veldig lenge til barna endelig kan ta den i bruk ...de gleder seg, det gjør mor og ( til dekoreringen!) Litt mer tålmodighet må de likevel smøre seg med, for det er en del som gjenstår. Vinduer skal i,dør, rekkverk...og en del annen finish. Min kjære har tegnet hytten. Fruen likte utkastet- og slik ble det !
Tanken er at lekehytten skal stå i stil med resten av huset. Den har derfor fått lik kledning,tak og (snart) rekkverk. Det meste av hytten er av restematerialer...og koster nok totalt kun et par tusenlappen (eller som en venninne av meg sa,  -det er vel før mor skal innrede den...)
Les mer om lekehytte-planleggingen her.
Uten sammenligning forøvrig, men her er noen bilder tegningene ble inspirert av... (nesten litt urettferdig å vise disse bildene nedenfor her, men men...)Se her for flere bilder av helt vanvittig flotte lekehytter( til en meget stiv pris!!) På den siden er det mye stilig til gutter og jenter !

Fortsettelsen følger..

7 kommentarer:

Hummerogkannarifugl sa...

ÅÅå, tenk for noen heldige barn du har:)

Villasol sa...

Wow.. så stilig! Heldige barn som har en så flink pappa. Og når mamma har satt prikken over i`en så kommer det til og bli lekkert. Ønsker en slik til frøkena her også. Smelt...
Ha en fin kveld1
Klem Ingunn

anne-linn sa...

Kjempemisunnelig! Tenk å ha plass til det i hagen da! Dere er kjempeheldige! Hytta var kjempefin, og den ser stor ut med plass til mye kjekk lek!

HjemmeKos sa...

Takk for det ! Det skal bli spennende å se hvordan det blir til slutt ;) Håper den blir myyye brukt, for det ligger litt arbeid bak.. ;)

Mayen sa...

For ei flott hytte! Tror æ må ut og male trehytta til jr og stæsje den litt opp så den kan sammenlignes ørlite med ditt prosjekt! Lykke til videre;-) Klem

Har en drøm... sa...

Kjempefin blir den;)
Barna kommer til og kose seg masse der ja!
De siste bildene var veeeldig Amerikanske, vi liker det litt enklere her, gjør vi ikke;))

Ha en fin, ny uke!

Klem Line

Anonym sa...

Kjempeflott hytte det blir.. Stilig at det skal passe med hovedhuset! :) det var jo noen drømme hytter de andre hehe hilsen Gunn i En Vintage drøm (trøbbel i paradiset..igjen)