fredag 17. juni 2011

Enda mer lekehytte...(vol 3)

Dere begynner sikkert å bli riiimelig lei lekehytte-pratet mitt nå. Men det skal sies, det er dette som opptar meg om dagen- og makan til koselig prosjekt! Tror det må være noe av det kjekkeste vi har gjort...noe som har gått en smuuule ut over andre, kanskje noe viktigere prosjekter ute.

 Fatet er kjøpt på loppemarket.Det er malt med bengalakk, og fått en blank finish.
Vi har akkurat satt på plass tingene som mor har hamstret over lengre tid nå. De søte små var med og fikset det i stand i går..helt i hundre, begge to ! Kjøkkenet er satt sammen av hjemmesnekret komfyr og hyller, benkeplate-rester og hylle fra loppemarket. Mulig det blir et forheng også, men det får komme etterhvert. Har også brukt en del ting vi har inne i lekestuen, greit med litt forandring der også ..
Tanken er at hytta kan brukes til skole-lek (Johannas favoritt om dagen),kafe' eller hus. Det er mulig vi (kremt..) lager en cafe' løsning med en benk som kan vippes ut til disk..
 Eliah og Johanna...Det er fortsatt en del dill som gjenstår. Har bla.ikke vist sofakroken...så det kommer en annen gang (hvis dere orker mer lekehytte-mas nå ?!?)

Ellers....det er sommer og ferie- og fruen er i ekstase(!) over tanken på maaange uker med bare kos og atter kos. Vi starter ferien med en Kongeparken- tur i morgen. Det gleder vi oss til- bare oss fire  Vi har mange planer for ukene som kommer, hytteliv og Spania skal rett og slett bli deilig deilig !!

Ha en kjempefin helg !

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jaaa, vi orker selvsagt meeeer, Siv Therese.

Helt fantastisk !!!!

Gleder meg til å komme på innvielsesfest i
lekehytta !!

Har en drøm... sa...

Så fint det har blitt;)

Klm line

Drømmehuset mitt sa...

Hei

For en fantastisk flott lekehytte, Skjønner godt du synes det prosjektet er koselig og gøy:)

Kos deg med sommerferie og fortsettelse på lekehytta.

Gleder meg til å se mer.

Klem

Lena sa...

Så fin lekestue! :)

Kaisas mamma sa...

Er det mulig?!!! Så herlig altså! Og det kan definitivt ikke bli for mye lekehytte:) Kan di\u fortelle hvordan dere har laget komfyren? Den keramiske toppen ser jo helt fantastisk ut! Og den lille kaffetrakteren, hvor er den fra? Kjempesøtt alt sammen, dere er sååå flinke!

Kos dere videre med prosjektet, venter spent på flere bilder:)

Klem

anette :) sa...

kjempefin lekestue!!

jeg lurer også veldig på hvor kaffetrakteren er ifra! :)