mandag 13. juni 2011

Mer kjøkken..

Heisann godtfolk ! Håper dere har hatt en fin Pinse !

Tenkte jeg skulle vise dere litt mer fra kjøkkenet i dag. Jeg har vist noen bilder tidligere(les mer om det her), men her kommer litt mer...

Vi har pusset opp et 60-tallshus, noe som betyr at 200 kvadrat er fordelt på veldig mye. Effektivt og innholdsrikt kan det jo det kalles, men det betyr også at ingenting er særlig stort. Kjøkkenet var intet unntak. Vi (vel,mannen...) rev en vegg og laget en løsning vi er veldig fornøyd med. Av erfaring vet jeg at kjøkkenet vårt ikke alltid er like ryddig, og vi ville ikke sitte å se på rotet ! Det ble derfor satt opp en halv vegg. Da kan vi se på utsikten mens vi lager mat, samtidig som vi skjuler rotet når vi spiser. Høyskapveggen til venstre i bildet over inneholder mye og skjuler en del elektrisk.


Fruen i huset har et ønske om å erstatte disse stolene(bildet nedenfor) med en blanding av tolix og fretex ..muligens malt i svart matt. MEEEN....mannen i huset er ikke fullt så enig i det ! Det skal jo være så behagelig. Han tenker praktisk nok en gang..(irriterende !!). Må jobbe litt med den saken..(og hvem har sagt at de stolene jeg har planer om å kjøpe ikke er behagelige !?!)
 

Noen glimt fra vårt kjøkken, altså ! 
Håper du får en fin uke, og ferien ikke er så langt unna !
Jeg gleder meg iallefall veldig til fredag...

9 kommentarer:

Jatte sa...

Kjempenydelig kjøkken dere har!!
Virkelig gjennomført og flott!

Ha en fin kveld,
Klem Jatte♥♥

Lena sa...

Nydelig kjøkken!!:)

HjemmeKos sa...

Tusen takk, dere kjekke jenter !!

Vibeke sa...

Kjempelekkert rom! :)

Håper dere får en fin uke!!

Precious Home sa...

Veldig flott kjøkken dere har!

Ha en fin kveld!

Mette`s hus og hjem sa...

Hei på deg :)
Så koselig blogg du har med mange vakre bilder fra et nydelig hjem :)
Kjøkkenet ditt var kjempefin, smart løsning, har et lite kjøkken jeg da men må greie meg med det pga bæringen og tømret !!
Har lagt meg til som følger og gleder meg til å se mere fra deg :)

Ha en fin dag
Klem Mette :))

Linnette i SkippertaksHuset sa...

Så fint kjøkkenet har blitt! Veldig praktisk med halvvegg som skjuler rotet. Det burde vi også absolutt hatt ;)

Hvordan klarer tapeten seg ved vasken? Har du lakket den, eller satt glassplate foran - eller er det en vaskbar tapet? Utrolig lekker var den i allefall!

Ha en fin dag :)

Klem Linnette

anne-linn sa...

Kjøkken med mye personlighet! Dere har gjort det veldig koselig og det er masse inspirasjon i bildene dine ;) Ikke lenge til ferie på deg nå! Vi må vente til neste onsdag, men det gjør ingenting! Får satse på at været blir litt bedre enn dette...

HjemmeKos sa...

Takk for koselige ord !! Tapeten er en helt vanlig tapet, men vi har lakket den to strøk der den er utsatt for vann og søl...og det fungerer utmerket ;)

Ha en fiiiin dag!