mandag 25. april 2011

Drømmepåske

For en drømmepåske det har vært ! Tror folk har kost seg enten de har vært  i byen, på landet eller på fjellet denne påsken :) 
Vi elsker sol, gjør vi ikke ?
Vi tilbrakte første halvdel av påsken på hytta, eller "på landet", som vi sier. Så vidunderlig med litt forsmak på sommeren  Les mer om landlivet her.  
Siste halvdel tilbrakte vi til fjells sammen med svigerfamilien. Også det fantastisk! Nydelig påskevær og god stemning 
Karnevalsrenn skjærtorsdag er blitt en tradisjon. Mange herlige og utkledde barn i slalåmbakken! Her har prinsessa fått sin medalje. 
En av dagene dro vi ut på en aldri så liten ekspedisjon..iallefall for en fem-åring og en to-åring. Vi gikk videre opp fra toppen av skitrekket og rant rundt tilbake til hyttene. Er herlig tur i skjønne omgivelser. En mil i trått føre, men mye nedover. Lille snuppa fikk erfare at også nedover er slitsomt. Hun skalv i knærne da vi var framme. Bratte bakker var det også ! Tøffingen vår ! Minsten koste seg i pulken, men også han sto på slalåm i påsken.

 Ned Tjoaminnet (Hun bruker selvfølgelig alltid hjelm, men vi glemte den på denne rundturen...)

 Rastepausen- dagens høydepunkt!
 Barneskirenn påskeaften ! Også det er blitt en tradisjon..300 barn er med- knallstas!
Vi sitter igjen med gode minner om  nok en påske full av gode opplevelser sammen med familie og venner! 
Batteriene er ladet og nå kan vi virkelig glede oss til en herlig vår...med mange små prosjekter ute. Vi skal nok ikke bli arbeidsledige i år heller...

Håper dere har nytt påskedagene- og at dere får en fin uke !
Klem fra meg

1 kommentar:

anne-linn sa...

Så herlig påske dere har hatt!! For noen flinke skiunger dere har! Våre har ingen interesse for ski, og ingen av de har hatt ski på beina heller. Klarer ikke helt å se for meg de med slalom på... men en plass og en gang må en jo starte.